Menu dla wymagających

To menu stworzyliśmy z myślą najbardziej wymagających klientach, którzy cenią nie ilość lecz jakość, dla których poznawanie nowych smaków to podróż w nieznaną przygodę pełną niezwykłych wrażeń i uczty dla podniebienia.


Ciepłe dania:
befsztyk Welington
gambas w cieście ( krewetki królewskie w piwie)
filet z łososia w cieście francuskim
kurczak w szampanie
polędwiczki wieprzowe w cieście francuskim
pikantna pierś z kurczaka podana z sosem z sera z borowikami i szparagami
wołowina dworska
polędwica wieprzowa w pikantnej kruszonce z majerankiem podana na aromatycznej soczewicy
zupa kalafiorowa z kurkami
tarta z pomidorami i krewetkami
polędwica wołowa na sałacie z chrupiących świeżych kiełków z palonymi ziarnami sezamu

Zimne przystawki:
carpaccio
pierś z indyka z chutnetyem żurawinowym
carpaccio z łososia norweskiego z sosem ze świeżych grzybów
sałatka z awokado i polędwiczką wieprzową
roladki z łososia nadziewane serem ricotta z kurkami i ziołami podane z sosem jogurtowym
camembert panierowany w bułce z orzechami i jagodami w żubrówce
sałatka z krewetek koktajlowych z awokado i sosem koniakowym